Pantterit Kokkolassa 20-23.7.2017

Kokkola cup järjestettiin taas isompana kuin koskaan aikaisemmin, joukkueita oli ilmoittautunut yhteensä 401kpl. Mukana myös Muhokselta 5 joukkuetta: T04 ja T05, P06 2 joukkuetta(taso1 ja2), sekä P07. Keskiviikko alkuillasta starttasi bussi kohti Kokkolaa sisällään ärjyvä pantterilauma. Torstai aamu valkeni hieman sateisena, mutta loppuviikko tarjosi loistavan sään pelata jalkapalloa. Tarkastellaanpa hieman tarkemmin PonPa P06 Mustan taivalta oman sarjansa kovimmalla tasolla. Torstaina ainoastaan yksi peli Oulunsalon Palloa vastaan, josta tasapeli 1-1. Perjantaina turnaus jatkui kahdella pelillä. Kokkolan Palloveikoista voitto 2-0 sekä illan herkkupala FDS WBA FC FDS Englannin akatemiaa vastaan. Pojat hieman hämmentyivät taitavista vastustajista ja tappio tuli     5-0.

Lauantain ensimmäinen sijoituspeli Oulun Tervareita vastaan hoideltiin voitolla 3-1. Uusinta kohtaaminen Englantia vastaan oli tiukkaa taistelua. Vaikka tappio tuli samoin luvuin niin täytyy  sanoa, että saappaat jalassa kaaduttiin. Valmistautuminen pronssipeliin saattoi siis alkaa. Vastaan asettui Virosta Raplamaa JK. Tasaisen väännön jälkeen peli päättyi 1-1. Joten edessä oli rangaistuslaukaukset, joissa oltiin parempia voittaen 4-3. Palkintojen jaon jälkeen alkoi hyvin ansaittu kotimatka mitalit kaulassa.

P06kokkolacup2017

Takana vasemmalta: Mika Kemppainen, Marko Nousiainen ja Janne Matkaselkä.

Edessä vasemmalta: Eelis Launonen, Eki Mikkonen, Verneri Matkaselkä, Alex Karppinen, Leo Pakaslahti, Lenni Kemppainen, Manu Ojanperä, Aleksi Rautio, Anton Nousiainen ja Roope Pitkänen.

Comments are closed.