Tyttöjen 06-07 piirisarjaturnaus 6.8.2017 Pudasjärvellä

Tyttöjen 06-07 kolmas piirisarjaturnaus pelattiin 6.8. Pudasjärven uudella tekonurmikentällä. Turnaukseen osallistui joukkueesta 11 reipasta pelaajaa, joilla joukkuehenki ja yhdessä pelaamisen taito kehittyi peli peliltä. Ensimmäisen ottelun alussa PonPan joukkue pääsi pelin makuun vähän liian myöhään ja OHF vei voiton kahdella maalilla. Toisessa pelissä tytöt jo taistelivat tarmokkaammin ja pallo pysyi paremmin omalla joukkueella, mutta silti OsPa taisteli joukkueensa voittoon.  Kolmannessa ottelussa PonPan tyttöjen syöttöpeli ja liikkuminen kentällä koki huiman harppauksen eteenpäin, mikä tuottikin tulosta ja palkintona oli otteluvoitto ONS/07 Musta -joukkueesta. Jokainen ottelu ja pelattu minuutti opettivat taas tärkeitä asioita jalkapallosta ja vievät joukkuetta kehityksessä eteenpäin.

t0607_pudasjarvi_060817

Comments are closed.