Arvot

Seuran toimintaa ohjaavat periaatteet, joiden mukaan kaikille annetaan tasapuolinen mahdollisuus kehittyä ja pelata aloitustasosta riippumatta. Toiminnassa tähdätään sekä joukkueiden että yksilöiden kehittymiseen jokaisen omalta lähtötasolta alkaen vertailematta pelaajia liikaa toisiinsa. Lapsille tarjotaan riittävästi mahdollisuuksia kilpailutoimintaan, mutta siitä ei kuitenkaan tehdä pakollista. Lajin harrastamismahdollisuus tarjotaan läpi vuoden ilman pitkiä taukoja kehityksen varmistamiseksi.

Toiminta pidetään mahdollisimman avoimena ja läpinäkyvänä sekä kannustetaan lapsia ja vanhempia yhteiseen toimintaan lajin ympärillä. Kaikille halutaan tarjota mahdollisuus osallistua harjoitteluun perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta, ja siksi kaikkia kannustetaan yhteiseen talkootoimintaan joukkueiden hyväksi.

Seuran arvot

TASAPUOLISUUS
Pyrimme tarjoamaan kaikille jalkapallosta kiinnostuneille harrastusmahdollisuuden aloitustasosta ja perheen varallisuudesta riippumatta.

TAVOITTEELLISUUS
Vaikka toiminta on suunnattu kaikille, tavoitteena on kuitenkin pelaajien kehittyminen, olipa sitten kyse vasta-alkajista tai kilpaurheilijoista. Tuemme pelaajia oman päämääränsä saavuttamisessa omassa seurassamme ja yhteistyöverkostojen kautta.

PERIKSIANTAMATTOMUUS
Sinnikäs harjoittelu tuottaa tulosta. Haasteet ja vastoinkäymiset voi kääntää voitoksi, sillä tsemppaus ja taistelutahto palkitaan.
Pantteriasennetta kentälle!

KUNNIOITUS
Haluamme vaalia toisten kunnioittamista seuramme toiminnassa. Hyvät tavat, kohteliaisuus ja ihmisten hyväksyminen omana itsenään luovat kaikille mukavan ilmapiirin, jossa harjoitella ja pelata.

Comments are closed.