Poikien 07 piirisarjaturnaus Muhoksella 3.9.2017

Ponkilassa pelattiin 07-poikien järjestämä piirisarjaturnaus sunnuntaina 3.9. Turnauspäivä alkoi viileässä ja sumuisessa säässä, mutta heti ensimmäisen pelin jälkeen aurinko paistoi kesäisen lämpimästi. Ensimmäinen PonPan vastustaja oli Limingan Pallokarhut, joita vastaan on aina pelattu hyviä ja tiukkoja pelejä, kuten nytkin. Puoliajalle lähdettiin tiukasta 0-0 tilanteesta. Toisella jaksolla peli kääntyi Panttereiden eduksi ja peli päättyi 3-1 voittoon. ONS 06 Musta sekä OLS Italia-Belgia kaatuivat myös selvin lukemin. Turnauksen kolmessa pelissä kotijoukkue päästi vain yhden maalin. Hieno kotiturnaus pojilta, ahkera harjoittelu on todellakin tuottanut tulosta ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Turnauksessa pelattiin yhteensä 12 peliä ja siihen osallistui kahdeksan joukkuetta.

 

2017-09-14 19.11.05

Comments are closed.