T06-07 piirisarjaturnaus Muhoksella 6.5.

Toukokuun 6. päivä Ponkilan tekonurmella pelattiin T06-07 piirisarjaturnaus. Tytöt pääsivät pelaamaan ensimmäistä kertaa turnauksessa isommalla kentällä 8 vs 8 peliä. Ulkokentät oli sopivasti edellisellä viikolla saatu käyttöön. Vaikka pelimuotoa oli harjoiteltu vasta vähän, tytöt tsemppasivat ja pelasivat hyvällä asenteella loistavan turnauksen.

Turnaus lähti käyntiin kylmässä ja tuulisessa säässä. Kirpakka kevätsää ei pelaajia kuitenkaan säikäyttänyt: PonPan T06-07 -joukkueesta turnaukseen osallistui 15 pelaajaa. Tytöt pelasivat neljä tiukkaa ja tasaista peliä. Turnauksen edetessä tytöt paransivat peliään ja saivat hyvää oppia tuleviin peleihin.

Ensimmäinen peli LaFKia vastaan päättyi tasapeliin 2-2, toisen pelin HauPaa vastaan tytöt voittivat hienosti 3-0, kolmannen pelin PonPan joukkue hävisi tiukan taistelun jälkeen viimeisillä minuuteilla 1-0 ja neljäs peli RoPSia vastaan päättyi PonPan tappioon 3-1. Tämä oli hyvä aloitus kesän piirisarjapeleille!

Comments are closed.