Panttereille kultaa OBC-turnauksesta

Oulussa pelattiin 22.–23. huhtikuuta ulkofutiskauden avaava Oulu Boys Cup -junioriturnaus, johon osallistui yhteensä 153 joukkuetta 32 seurasta ympäri Suomen.

Ponkilan Pantterit osallistui Oulun Tervareiden järjestämään OBC-turnaukseen kahden poikajoukkueen voimin. 2006 syntyneet osallistuivat kilpasarjaan ja 2007 syntyneet haastesarjaan.

Tänä keväänä haasteellisten säiden vuoksi kisajärjestäjät eivät ehtineet saada kaikkia kenttiä pelikuntoon. Tämän takia PonPa 07-poikien pelit olivat yhtä lukuun ottamatta kaikki sunnuntaina.

Liki kymmentuntisen päivän ja viiden pelin päätteeksi illan viimeinen finaaliottelu torniolaista TP-47:ää vastaan päättyi 0-0 tasalukemiin. Voittaja ratkaistiin lopulta rangaistuslaukauskilpailulla, jossa Ponkilan Panttereiden P07-joukkue otti ansaitun 2-0 voiton.

Vaikka päivä jatkui pitkälle iltaan ja pelejä oli pelattu hyisen kylmässä räntäsateessa, pojat lähtivät reippain ja iloisin mielin kultaiset mitalit kaulassa kotimatkalle. Tämän hienommin ei voisi jalkapallon ulkopelikautta enää aloittaa.

P07 joukkueen pelaajista OBC-turnaukseen osallistuivat: Verneri Henttunen, Justus Huusko, Teemu Heikkinen, Veini Pajala, Leevi Ojanperä, Jimi Laakkonen, Kalle Pohjola, Valtteri Rimpeläinen, Tomi Asikainen, Toni Nguyen, Timi Tuomaala, Jusu Miloudi, Peetu Kärkkäinen, Akseli Rauhio ja Matias Lammi. Joukkueen valmentajina toimivat Olli Heikkinen, Harri Ojanperä ja Niko Brotkin.

Comments are closed.