Ohjaa Arinan tuki Ponkilan Panttereille liittymällä Kannustajaksi

 

downloadfile

Ponkilan Pantterit ry valittiin Arinan vuoden 2018 Kannattajat tukiohjelmaan. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Arinan maksaman tuen määrään.

Seuralle maksettava Kannustajat-tukipotti määräytyy sen mukaan, kuinka paljon saadaan Kannustajia mukaan ja mitä enemmän Kannustajat kerryttävät Bonusta. Seuran kannattaminen ei vähennä henkilökohtaisia Bonuksia, vaan kyseessä on Arinan maksama lisätuki seuralle.

Kannustajaksi voi liittyä S-Kanavalla:
Siirry Omalla S-kanavalla välilehdelle ”Osallistu ja vaikuta” ja valitse ”Liity Kannustajaksi”.

Voit liittyä Kannustajaksi myös omistajapalvelupisteissä Limingantullin, Linnanmaan, Raahen, Kemin ja Rovaniemen Prismoissa sekä Oulun Sokos Herkussa sekä palveluneuvojapäivien aikana muissakin myymälöissä.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet löydät tältä Arinan sivulta.

Comments are closed.